058 256 1730
0
 0,00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Product Details

Qwic Premium MN7D+ Heren XL Midnight Bleu Matt

 2.849,00

HP11420 In stock

Beschrijving

Qwic Premium MN7D+ Heren XL Midnight Bleu Matt

Gemak en comfort staan voorop in de Premium Serie. Met de vernieuwde Premium MN7D+ voegen wij daar kwaliteit en luxe aan toe door de hydraulische schijfremmen en het vernieuwde full colour display. Hiermee lees je alle gegevens van de e-bike uit én staat niks jou in de weg voor een mooie recreatieve tocht.

Wanneer we over een elektrische fiets met middenmotor spreken, betekent het dat de motor zich bij de trapas bevindt. Hierdoor is het zwaartepunt van de fiets laag en centraal. Een e-bike met middenmotor beschikt daarom over een ideale gewichtsverdeling, wat leidt tot een hogere stabiliteit.

Een van de grootste voordelen is dat deze motor niet het wiel aandrijft, maar de pedalen. De trapondersteuning is immers afhankelijk van hoe hard je trapt. Dit optimaliseert de trapervaring en voelt zeer comfortabel aan. Bij een voorwiel- of achterwielmotor krijg je het gevoel dat de fiets je meetrekt of juist vooruitduwt. Bij een middenmotor voelt dit natuurlijker aan door de trapbeweging.

Waarom een elektrische fiets met middenmotor?

Stabiel:

Een middenmotor zorgt voor de perfecte gewichtsverdeling en stabiliteit van een e-bike.

Rijervaring:

Een elektrische fiets met een middenmotor zorgt voor de meest natuurlijke rijbeleving.

Verschillende versnellingen mogelijk:

Bij een middenmotor heb je een ruime keuze aan versnellingen op je elektrische fiets zoals een derailleur- of een naafversnelling.

In welke prijsklasse je ook op zoek bent, QWIC biedt een breed scala prijswinnende fietsen aan. QWIC e-bikes zijn meermaals verkozen tot beste elektrische fietsen van het jaar. Door de samenwerking met de beste motorfabrikanten maken wij al jaren de meest betrouwbare en krachtigste motoren in de fietsbranche.

Prijs inclusief 417Wh accu € 2599,00

meerprijs 625Wh accu € 300,00

meerprijs 756Wh accu € 400,00

 

 

Merk

Qwic

qwic