058 256 1730
0
 0,00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Product Details

Qwic Premium MN7D Heren L Matzwart

 2.599,00

HP11385 In stock

Beschrijving

Qwic Premium MN7D Heren L Matzwart

✔Accu bagagedrager ✔Middenmotor ✔7 versnellingen ✔LCD console

De Premium MN7D is het instapmodel van de Premium MN7D+ en beperkt beschikbaar als Limited Edition. De luxe afwerking, de stille motor en uitneembare accu maken de QWIC Premium MN7D tot een zeer comfortabele elektrische fiets voor het vlakke terrein.

De Premium MN7D heeft een sterke middenmotor van 65 Nm (Newtonmeter) koppel, hiermee maak je makkelijk lange en stevige fietstochten.

De accu van de Premium MN7D zit verwerkt in de bagagedrager, de accu plaats je eenvoudig en haal je er ook met gemak uit.

Actieradius

Hoeveel km kun je met een volle Premium MN7D accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest:

417 Wh accu (standaard inbegrepen) → gemiddeld 70 km
625 Wh accu (meerprijs €300,-) → gemiddeld 100 km
756 Wh accu (meerprijs €400,-) → gemiddeld 120 km

Let op: Bovenstaande gemiddelde afstanden zijn slechts indicaties. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren.

De Premium MN7D heeft een Nexus naafversnelling met 7 versnellingen. Dit versnellingssysteem heeft een schakelbereik van 244%. Dit betekent dat je bij de lichtste versnelling 2.44 meer trapomwentelingen maakt dan bij de zwaarste versnelling.

De Premium MN7D is ontworpen met een kettingaandrijving, waarvan de fietsketting omhuld is door een gesloten kettingkast. Deze combinatie zorgt voor een hoog rendement en maakt het e-bike model zeer onderhoudsarm.

De Premium MN7D is uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, dit is een remsysteem met de sterkste en zeer veilige remkracht.

De Premium MN7D komt met een compact LCD console. Hier kun je eenvoudig de ondersteuning mee bedienen, snelheden aflezen en de acculading controleren.

Verstelbare stuurpen

Met een verstelbare stuurpen kun je de positie van het stuur aanpassen. Zo pas je deels de zithouding van de Premium MN7D naar wens aan.

Verende voorvork 

De Premium MN7D heeft een verende Suntour voorvork met lock-out functie. Dit maakt de fiets zeer comfortabel.

Verende zadelpen

Het prachtig afgewerkte zadel past perfect bij het luxueuze uiterlijk van de Premium MN7D. De combinatie met een verende zadelpen zorgt voor optimaal comfort.

Merk

Qwic

qwic