058 256 1730
0
 0,00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Product Details

Qwic Premium MN7D+ Dames M Midnight Bleu

 2.849,00

HP11400 In stock

Beschrijving

Qwic Premium MN7D+ Dames M Midnight Bleu

Accu onder bagagedrager  Middenmotor  7 versnellingen   QWIC display

Gemak en comfort staan voorop in de Premium Serie. Met de Premium MN7D+ voegen wij daar kwaliteit en luxe aan toe door de hydraulische schijfremmen en het vernieuwde full colour display. Niks staat jou in de weg voor een mooie fietstocht!

Wanneer we over een elektrische fiets met middenmotor spreken, betekent het dat de motor zich bij de trapas bevindt. Hierdoor is het zwaartepunt van de fiets laag en centraal. Een e-bike met middenmotor beschikt daarom over een ideale gewichtsverdeling, wat leidt tot een hogere stabiliteit.

Een van de grootste voordelen is dat deze motor niet het wiel aandrijft, maar de pedalen. De trapondersteuning is immers afhankelijk van hoe hard je trapt. Dit optimaliseert de trapervaring en voelt zeer comfortabel aan. Bij een voorwiel- of achterwielmotor krijg je het gevoel dat de fiets je meetrekt of juist vooruitduwt. Bij een middenmotor voelt dit natuurlijker aan door de trapbeweging.

De elektrische fietsen van QWIC beschikken over de krachtigste en nieuwste middenmotoren. Deze middenmotoren beschikken minimaal over 65 Nm (Newtonmeter) koppel en gaan tot 90 Nm. Daarmee bieden wij de krachtigste middenmotoren aan uit de markt. Hierdoor fiets je gemakkelijk door heuvelachtig gebied en steile berghellingen.

Doordat e-bikes met middenmotor met deze kracht hoge prestaties leveren, zijn deze zeer ideaal voor stevige fietstochten.

Merk

Qwic

qwic