058 256 1730
0
 0,00
 • An empty cart

  You have no item in your shopping cart

Product Details

Koplamp Sigma Aura 30

 17,95

12726282 In stock

Beschrijving

Algemene functies

 • Brandtijd: 29 h
 • Verlichtingsbereik: 400 m
 • Zichtbaarheid vanaf de zijkant
 • Batterij-indicator
 • Montage zonder gereedschap
 • StVZO- en RKF goedkeuring
 • Spatwaterdicht volgens IPX4
 • Gewicht: 27 gramVOORDELIGE BATTERIJVERLICHTING DIE LANG BRANDTMet 30 Lux en een lichtbundel van 40 meter is de AURA 30 de perfecte fietsverlichting voor dagelijks gebruik in het stadsverkeer. De verlichting beschikt over een StVZO-goedkeuring, het RAI Keurmerk Fietsverlichting (RKF) en twee verlichtingsmodi. Met name mensen die slechts af en toe fietsen en schoolkinderen waarderen het gemakkelijke gebruik en de lange brandduur alsmede het eenvoudige vervangen van de batterijen.TWEE VERLICHTINGSMODI
  In de standaard modus schijnt de AURA 30 met maximale lichtsterkte van 30 Lux ca. 5 uur. Wanneer je in de schemering onderweg bent op goed verlichte wegen dan kan je in de Eco modus tot wel 15 uur met voldoende fietsverlichting fietsen.

  VOORDELIGE STVZO EN RAI KEURMERK FIETSVERLICHTING (RKF) GOEDGEKEURDE VERLICHTINGSSET
  Veiligheid op de fiets voor weinig geld. De AURA 30 is in de set met het batterij-achterlicht CURVE verkrijgbaar. Daarmee fiets je met een StVZO- en RKF goedgekeurde lamp en dat voor de beste SIGMA-prijs.

  VERLICHTING VAN VERSCHILLENDE ZONES
  Met een homogeen lichtbeeld biedt de AURA 30 optimaal zicht in de verte, naar de zijkanten en in de kern, zonder daarbij andere verkeersdeelnemers te verblinden. Daarmee zorgt de koplamp voor optimale veiligheid in het verkeer.

  EENVOUDIG DE BATTERIJEN VERVANGEN
  De fietslamp werkt op 2 standaard AA batterijen, welke worden meegeleverd. De batterijen kunnen ook onderweg heel eenvoudig en zonder gereedschap worden vervangen.

  BATTERIJ-INDICATOR
  De AURA 30 beschikt over een indicator, welke informatie over de resterende batterijcapaciteit geeft. Onder de 10% restcapaciteit gaat de schakelknop rood branden.

  COMPACT EN LICHT
  Met haar handige afmetingen kun je de AURA 30 gemakkelijk in de rugzak of handtas opbergen en is deze ook perfect als zaklamp te gebruiken.

 

Merk

Onderhoud